Quin és el nostre criteri per seleccionar un proveïdor?

Treballem amb  totes aquelles marques que tenen un valor afegit, cadascuna de les quals s’especialitza en uns determinats aspectes, per tal de poder proporcionar el millor servei possible al nostre herbolari.

Cal tenir en compte que no tots els productes elaborats  amb   plantes tenen la mateixa qualitat. El fet que un producte provingui d’un extracte sec i estigui estandaritzat a una determinada concentració ens permet assegurar que té la concentració de principi actiu adient  per  poder-nos proporcionar els efectes desitjats.  

Per això la nostra marca pròpia, El cau de les herbes, ens permet apostar per donar la millor qualitat i el millor servei als nostres clients.

Ara sí, els productes que podeu  trobar al nostre herbolari són:

Extractes de plantes en comprimits o gotes, disposem d’una àmplia gamma de marques, cadascuna adaptada a les diferents necessitats, per poder donar el millor servei en aquest herbolari. Des de comprimits d’una sola planta, fins a combinacions de diferents plantes, per obtenir el millor resultat per a cada patologia.

Plantes medicinals aromàtiques i culinàries,

aquestes plantes són recol·lectades i assecades de forma natural i no estan conservades amb productes químics.

També disposem d’un ampli ventall de productes de dietètica, la majoria del quals intentem que compleixin els requisits per ser considerats productes ecològics, és  a dir que han de complir les  característiques següents:

  • Tenir un tant per cent determinat de matèria primera que  provingui d’agricultura ecològica.
  • No han de contenir un seguit de substàncies de les quals se sospiti que poden afectar la salut de les persones o el benestar del medi ambient, com podrien ser certs conservants.

Tot seguit esmentem les nostres principals marques, encara que podreu  trobar-ne moltes més a la nostra dietètica:

Si esteu  buscant algun producte en concret, no dubteu de fer-nos-ho saber, farem el màxim possible per trobar-lo i portar-vos-el.

 

Flors de Bach: les  Flors de Bach són una sèrie d’essències naturals utilitzades per  tractar diverses situacions emocionals:  pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions. Les va descobrir Edward Bach entre els anys 1926 i 1934. Tot i que les Flors de Bach estan més orientades a resoldre problemes emocionals i mentals, també tenen moltes altres aplicacions, segons el  problema que s’hagi de tractar i de qui les ha de prendre.

  

Cosmètica Orgànica amb Núria Ruiz, la Núria és pionera a Barcelona en la cosmètica orgànica. Fa més de 15 anys que assessora i fa tractaments facials per a tots els tipus de pell. Recordeu que la pell és l’òrgan més gran del nostre cos i entre d’altres forma part del nostre sistema immunitari, és la primera barrera de protecció que tenim. Tot el que ens posem a la pell va directament al nostre torrent sanguini. Hi ha una dita ayurvèdica que diu: “No et posis res a la pell que no et puguis menjar”

Com ens pot ajudar la Núria?

Hi ha molts tipus de desequilibris a la pell. Una de les claus és la neteja adequada, que respecti l’equilibri natural de la pell i de totes les seves capes, s’ha de mantenir l’equilibri de la seva estructura i evitar neteges agressives que podem pensar que no fan mal, però que contràriament moltes vegades els seus efectes són els que provoquen els problemes més comuns amb els quals ens trobem

Quins tractaments poden ajudar-nos?

Una correcta neteja com esmentàvem a la pregunta anterior i una nutrició que compleixi totes les nostres necessitats. Sempre pensant amb la cosmètica orgànica.

Què és la cosmètica orgànica?

Són cosmètics de procedència 100 % natural, que ens ofereix la naturalesa i dels quals tenim coneixements des de fa centenars d’anys. Són produïts en laboratoris declarats ecològics, en els quals no hi ha una màquina en la collita i recol·lecció, sinó que estan basats en l’agricultura biodinàmica. Una agricultura sostenible que respecta els bioritmes de les plantes.

Com podem demanar cita amb la Núria?

Només ens heu d’explicar quina és la vostra necessitat i nosaltres ens encarreguem de concertar-vos una cita amb la nostra assessora.