Dulkamara Bamboo

Alta cosmètica orgànica, Dulkamara bambú es caracteritza per

utilitzar el bambú, ric en silici, que ens aporta flexibilitat a la pell. És una línia universal, per a tot tipus de pell i edat.

Dr. Hauschka

Alta cosmètica orgànica, utilitza agricultura biodinàmica. Els ingredients són tractats respectant els ritmes de la naturalesa i, per tant, també aportaran equilibri a la nostra pell i al nostre interior.

Esential’aroms

Ofereixen una gamma de cosmètics amb una base d’una gran qualitat d’aromateràpia científica, amb un gran valor terapèutic per a la nostra pell.

La Redoma Creativa

Ofereix una gamma molt variada de cosmètics bàsics i també matèries primeres naturals i de qualitat per poder-nos fer els nostres propis cosmètics.

 

Cosmètics Guira

Empresa familiar local, orgullosa de poder-nos oferir productes naturals i ecològics, fets de manera artesana i amb una tecnologia actual.

 Weleda

Fabricant líder en cosmètics naturals i bio, basats amb l’antroposofia. Ofereix una àmplia gamma de productes per a totes les edats i necessitats de les persones.

Cattier

Marca de cosmètica francesa, molt compromesa amb la responsabilitat ambiental i social. Ofereixen també cosmètics amb productes naturals i d’agricultura orgànica, i com totes les altres marques sense testar amb animals.

 Benecos

Ofereix una gamma molt àmplia de maquillatge natural i ecològic, amb una gamma de colors elegants i actuals; amb els beneficis dels extractes vegetals que utilitzen com a base que ofereixen equilibri a la nostra pell.  

 

John Masters Organics

És una gamma alta de productes capil·lars orgànics, formulats per un perruquer professional, que cobrreixen les necessitats de la nostra salud capil·lar.

Ecolab Cosmetics

Laboratori de cosmètics de procedència Russa, utilitza fórmules úniques, amb olis i extractes de plantes naturals i de qualitat. Ofereix una gamma de productes capil·lars, facials i corporals.

 

Alegria Mediterranea

Empresa familiar i local, ofereix una gamma de productes 100 % naturals, fets a mà i vegans. Té una gamma de sabons únics i tractaments específics per a la salut de la nostra pell; utilitza plantes medicinals i aromàtiques del Mediterrani.

I altres marques com:

Alquimia Natural, Abuela Agafia, Jason, Soria Natural, Corpore Sano, Incarose, Plantis, Bellsolà, Kuwonku, Aloedent, Shovade, Plameca, Pranarom, Organyc Cotton, Lilà Cosmètics, Dietmed, Rahde Shyam, Sapone di Aleppo, Sakai, el Granero, Eubiona, I+M vegan, Prisma Natural, Ome Gertudre…